I finished the London Marathon for KiKa! πŸ§‘πŸ’œ Wat een feest en wat een massa mensen, zowel op als naast het parcours. Heel gaaf, maar stiekem ook zwaar. Het vele inhalen (daardoor bijna een km extra gelopen), de weg die regelmatig van heel breed ineens naar heel smal ging (filevorming!) en de zon die halverwege volop begon te schijnen kostten veel energie. De laatste 10k werd ik misselijk, maar op karakter doorgezet zonder wandelen. Eindtijd was vandaag niet belangrijk, genieten des te meer. En dat is gelukt met ook gewoon nog een prima tijd (officiΓ«le eindtijd 3:43:16). Uiteindelijk dus gewoon heel blij met dit resultaat!

Ook heel trots op het resultaat voor KiKa: bijna 24.000 euro hebben we met twee gezinnen opgehaald rondom deze marathon en eerder die van Rotterdam. Geweldig!

Dit was na New York en Berlijn mijn 3e Major, ik ben dus op de helft. Of Tokio, Chicago en Boston nog gaan volgen? Wie weet. Blijven dromen mag altijd, toch?

Als laatste nog een tip voor wie ooit nog van plan is een (buitenlandse) marathon te gaan lopen: Londen is echt een aanrader!