David Draaft Door

David van Dam – Papa van 3, getrouwd, docent, hardloper, triatleet in spé & blogger

Run for KiKa & KiKa Extreme

In 2017 heb ik samen met gezin maar liefst 11.636,37 euro opgehaald voor KiKa. Als tegenprestatie heb ik de marathon van New York gelopen. Het was een bijzonder en emotioneel jaar, waarin ik van dichtbij gezien en gehoord heb waarom steunen van KiKa zo belangrijk is. Ik heb na dat jaar gezegd dat ik deze rol zeker weer op zou pakken. Nu is het moment om dat weer te gaan doen op een manier waar ik goed in ben: sporten!

1

Wat ga ik doen?
We blijven op allerlei manieren geld inzamelen voor KiKa. Ik ga op zoek naar bedrijven die mij willen sponsoren, mensen vragen om mij te steunen met een donatie, acties houden op (jaar)markten, statiegeldacties houden bij supermarkten en nog veel meer. Alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa.

Als tegenprestatie loop ik in 2021 maar liefst twee marathons voor KiKa: de marathon van Tokyo en de marathon van Berlijn! Ook zal ik in West-Friesland meedoen aan mijn grootste uitdaging ooit: de Ironman 70.3.

Maar tussentijds zit ik niet stil en zal ik mijn sponsors steeds zoveel mogelijk de aandacht geven die zij verdienen! Op mijn hardloopkleding, via sociale media en via deze website.

Help jij mee? Ga voor een donatie of meer informatie naar deze pagina. Alle beetjes helpen!

David

%d bloggers liken dit: