Vandaag was dan eindelijk mijn officiële triatlondebuut bij de 1/4 triatlon van Rosmalen. Met het oog op de Ironman 70.3 van een week later, was mijn plan om voor de leren en het redelijk rustig aan te doen. Hoe dat ging…

  • Het zwemmen ging echt ruk. De massastart viel me tegen en ik kreeg mijn ademhaling niet onder controle. Flinke achterstand dus en toen ging ook bij de 1e wissel nog van alles mis…
  • Het fietsen ging boven verwachting goed. Een gemiddelde van ruim 33 per uur is voor mij gewoon goed. Al veel goed kunnen maken dus.
  • Het hardlopen is mijn sterkste onderdeel, dus hier ging de inhaalrace gewoon lekker door. Van plek 250 na het zwemmen naar 97 bij de finish!

Mijn eindtijd 2:25:17 ben ik gewoon blij mee! Voldoende verbeterpunten, maar een goed begin en veel geleerd. Nu de komende dagen goed uitrusten en dan op naar volgende week de Ironman 70.3 volgende week in Hoorn voor KiKa! 🧡💜