Op zaterdag 27 maart ga ik proberen om ruim 100km te lopen voor KiKa, als alternatief voor de marathon op Texel. Ik ga namelijk meedoen aan LAST MEN STANDING. Vanaf 5.00 uur start ik elke heel uur voor een ronde van 6,7 km. Tot aan de avondklok kan ik 16 rondes lopen, in totaal 107,2 km. Dat is dus ruim 2,5 marathon op één dag! Elke ronde start en finisht bij mij thuis. Dus: hoe sneller ik loop, hoe meer tijd ik tussendoor heb om te herstellen en te eten. Gaat het me lukken?

Loop of fiets jij een rondje mee?
Ik zou het ontzettend leuk vinden als verschillende mensen mij gedurende deze dag steunen. Natuurlijk mag je me langs de route komen aanmoedigen, maar nog leuker is het als je een rondje meeloopt of -fietst. Mocht je dat willen, laat mij dan even weten welk uur je mee zou willen gaan. Dan kan ik een schema maken dat past binnen de huidige corona-regels.

Donatie voor KiKa?
Met deze uitdaging wil ik Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) weer onder de aandacht brengen. In deze coronatijd komt er ook bij KiKa minder geld binnen, terwijl onderzoek naar en behandeling van kinderkanker gewoon door moeten gaan. Daarom blijf ik proberen om zoveel mogelijk geld op te halen. Help jij mee? Dat kan door een donatie te doen op www.runforkikamarathon.nl/david-van-dam-texel-2021

Maak kans op een paar nieuwe hardloopschoenen!
Met elke donatie van 5 euro of meer maak je deze maand kans op een paar hardloopschoenen van 361Β° naar keuze!

In het kort:
– Zaterdag 27 maart, start 5.00 uur
– Elk heel uur start een ronde, de laatste om 20.00 uur.
– Start & finish: Pijlkruid 20 in Berlicum – Rondes van 6,7 km door Berlicum. (route kun je hier vinden!)
– Totale afstand 107,2 km.
– Alles in het teken van KiKa! πŸ‘

Planning Last Men Standing 27 maart

StarttijdMeelopers of -fietsers
5.00 uurJaber Herman
6.00 uurErik den Hartog
7.00 uurKoos van Grinsven, Roel van Dongen (f)
8.00 uurArno van Eijl (f), Maudy Boogaard
9.00 uurRaoni Schrijvers, Nick Loomans
10.00 uurDaan Voets
11.00 uurNienke van Zoggel, Sophieke Donker
12.00 uurWillem Oprins, Mark te Brake
13.00 uurMark te Brake
14.00 uurHenri Elands
15.00 uurMarko Bastiaanse, Sjoerd Los
16.00 uurMarko Bastiaanse
17.00 uurBjΓΆrn Pauwels
18.00 uurBjΓΆrn Pauwels, Patrick van de Doelen
19.00 uurCarla van Dam & Jennifer Roose
20.00 uurKoos van Grinsven, Erwin Frunt
Mijn route van 6,7 km voor Last Men Standing (tegen de klok in)