Even moest ik nadenken over de titel van mijn eerste blog. Dat het woord ‘start’ erin moest zitten was voor mij wel duidelijk. Een woord met voor mij meerdere ladingen. Mensen die dicht bij mij staan, weten dat dit vooral te maken heeft met de nieuwe start in ons leven. Na een hectische periode zijn we met ons gezin neergedaald in het rustige Berlicum en kunnen we een nieuwe (jawel) start maken. Daarover zal ik in mijn blogs vast nog wel meer gaan vertellen.

Dit blog ga ik echter vooral gebruiken om mijn passie voor hardlopen te delen. Uniek? Nee, bij lange na niet. Maar ik voelde steeds meer de behoefte om op de een of andere manier bij te houden hoe het hardlopen als een rode draad door mijn leventje loopt. Waar die draad gestart is? Geen idee. Als ik terugkijk, kan ik dat niet meer zeggen. Maar man, wat zijn er toch veel bijzondere momenten die ik al mee heb mogen maken. En als het aan mij ligt, is de finish nog lang niet in zicht.

Hardlopen helpt me. In goede en in slechte tijden. Hoe? Dat is lastig uit te leggen. Zelfs mijn vrouw snapt dat niet altijd. Maar ze ziet wel dat ik het nodig heb, dus ze laat me. Nee, ze steunt me, door dik en dun. Misschien als je mijn blogs leest en de draad door mijn leven volgt, ga jij het zien en begrijpen. Misschien ook niet. In dat geval hoop ik dat je in ieder geval plezier beleeft aan het lezen van mijn blogs.

Klaar voor de start? Daar gaan we!

David

Start