We did it. Of beter gezegd: Carla did it! Toen ik vooraf voorspelde dat ze 2.15 kon halen, verklaarde ze me voor gek. Maar het is wel gelukt: 2:14:49!

Samen genoten van zon, zee, strand, (hele harde) wind, vuurtoren, duinen en zelfs van regen tijdens de laatste kilometers. Texel is prachtig en wat fijn en bijzonder om dit samen voor KiKa te kunnen doen. 3430 euro hebben we opgehaald voor deze marathon. Zo ontzettend fijn dat onze kids langs de route en bij de finish stonden. Dat geeft altijd weer extra kracht!

Nu gaan we de rest van het weekend met z’n allen nog genieten van dit mooie eiland en leuke dingen doen. En daarna op naar nieuwe doelen zoals de Wielenloop, de marathon van Rotterdam, de Vestingloop, de Jeroen Boschloop en de Linie 1629 Ultra. En dan volgend jaar vast weer iets moois voorΒ Run for KiKa marathon.