Wat een geweldige dag! Trots op Carla die na weken van hard werken vandaag het resultaat zag met een PR op de 5 km. Knap gedaan!

Zelf voor het eerst officieel pacer/haas geweest. Eerst op de 5k met tempo 4.30. Dat ging erg lekker. En nee ‘speaker’ Edwin Smolders ik was niet veel te snel binnen, de route was gewoon Γ©cht te kort: 4,65 i.p.v. 5 km. Maar dat mocht de pret natuurlijk niet drukken.

Daarna door naar de 10k met op het laatste moment een ‘change of plans’. Pacen van 45 min ipv 60 min vanwege een late afzegging. Dat was wel prettig, want tijdens de 5k liep ik dat tempo al heel lekker en zo ging het ook tijdens de 10k. Ik heb ontzettend fijn gelopen met een finish in 44.52 als prima scherp resultaat.

Organisatie van de Vestingloop, bedankt voor dit loopfeestje vandaag. Fijn dat het na jaren van afwezigheid weer kon. Volgend jaar ben ik er zeker weer bij; als pacer of misschien wel de ultrarun…