David Draaft Door

David van Dam – Papa van 3, getrouwd, docent, hardloper, triatleet in spΓ© & blogger

Bestel nu je KiKa Stol

Meteen bestellen? Dat kan via deze link!

De KIKA STOL! 50% genieten, 50% genezen! Lekker om zelf op te eten of leuk om cadeau te geven. πŸ§‘πŸ’œ

De overlevingskans voor kinderen met kanker gestegen is van 75 naar 83%. Geweldig, maar ik ben pas tevreden met 100%. Daarom speciaal voor de feestdagen deze nieuwe actie. De KiKa Stol, de ideale lekkernij tijdens de feestdagen. Leuk om cadeau te geven aan familie, vrienden, medewerkers, zakenrelaties of klanten. Of om te trakteren tijdens de koffiepauze op je werk. Maar het liefst eet je hem natuurlijk lekker zelf op! Een KiKa Stol kost 10 euro, waarvan 50% direct naar KiKa gaat. Door één of meerdere KiKa Stollen te kopen, steun je dus belangrijk onderzoek!

De KiKa stollen zijn van hoogwaardige bakkerskwaliteit, wegen 1000gr en zijn 28 dagen houdbaar. De stol is verpakt in een luchtdichte zak en wordt geleverd in een exclusieve, luxe KiKa Stoldoos.

Bestellen is mogelijkΒ tot 2 december 2021. In de regio Berlicum, Middelrode, Heeswijk-Dinther, Den Dungen, Rosmalen, Empel en Den Bosch kom ik tussen 10 en 24 december de stollen persoonlijk bezorgen. Verder weg, dan kunnen de stollen bij ons thuis in Berlicum opgehaald worden of je kunt ze laten verzenden (verzendkosten voor eigen rekening).

Samen helpen we kinderkanker de wereld uit!

Ben je overtuigd en wil je nu direct bestellen?
Dat kan via deze link!

Heb je interesse, maar wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met mij op via davidvandam@kpnmail.nl

%d bloggers liken dit: